Naix a Alzira el «Círculo Alzireño Joven» amb l’ànim de potenciar La Gallera i la cultura

0
434

El passat divendres dia 15 d´abril, va sorgir a Alzira una nova associació cultural , anomenada el «Círculo Alzireño Joven’’ , aquesta nova associació naix de l´intent del «Círulo Alzireño’’de revitalitzar un dels emplaçaments  més emblemàtics de la nostra ciutat , La Gallera, amb l´ajuda de la joventut alzirenya.

Esta agrupació està formada per joves de totes les edats, els seus interessos seran fer un bon us del local de la Gallera be siga per vore el futbol , organitzar dinars, reutilitzar l´antiga biblioteca, organitzar  jornades culturals, o preparar festes. A més a més , desde la nova junta directiva, presidida per David J. Hevilla, jove en la Junta Directiva de la institució y formada integrament per jovens, entre moltes iniciatives ha sorgit la idea de restablir els jocs florals, un dels concursos emblematics de la nostra ciutat i de la literatura valenciana i organitzar altres concursos de literatura, tant en valencià com en castellà , També tenen previst organitzar un concurs de pintura en homenatje al pintor alzireny Teodoro Andreu. Cal remarcar que no totes les propostes seran culturals o festives, ja que l´idea de participar en campionats esportius i organitza-ne, hi és present també.

L´únic requisit per a formar part d’aquest nou projecte, serà el d’estar inscrit al Círcul, i concienciar-se amb les carències de la societat amb les virtuts d’una juventut responsable. Els joves fundadors d´aquesta nova entitat han estat plens d´ilusió i ganes per tal que esta proposta tinga futur, ara només falta la resposta de la joventut alzirenya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here