Multitudinària participació en la benedicció de rams i palmes d’Algemesí

0
500

El diumenge de rams, darrer diumenge de quaresma, és un dels dos aspectes més importants commemorats en la litúrgia romana actual. Amb el simbolisme de la benedicció de les palmes en una sola pregaria, els cristians manifesten en acte públic i solemne el seu homenatge a Jesucrist.
I així es va realitzar a Algemesí durant el matí de diumenge, començant per la parròquia de Maria Auxiliadora, seguidament per la de Sant Pius i continuant per la de Sant Jaume Apòstol, molts algemesinencs acodiren a la benedicció de la seua palma o ram per a deprés participar en la processó.
La de major participació va ser la de Sant Jaume, que va començar en la Capella de la Troballa amb la benedicció de rams i amb l’actuació dels xiquets cantors de la Escola Cantorum d’Algemesí que li va donar, si cap, més solemnitat a l’acte.

En la processó es podien llegir cartells amb frases de lloança al Senyor portats pels xiquets. Desprès, en processó tots i totes es traslladaren a la Basilica menor d’Algemesí per escoltar la missa.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here