Marta Trenzano (PSOE) vol reduir l’atur i els salaris que cobren els polítics i assessors locals

0
387

Marta Trenzano

La candidata socialista a l’alcaldia d’Algemesí, Marta Trenzano, va estar  recolzada en la presentació de la seua candidatura pel diputat autonòmic Francesc Signes i del també diputat i Secretari General del socialistes d’Algemesí, Emili Gregori.

Més de 500 veïns i veïnes acompanyaren a Trenzano en la que va ser la seua presentació a la societat d’Algemesí. Militants i simpatitzants  ompliren, de gom a gom, la sala on es presentà  la candidata del PSOE a l’alcaldia de la ciutat i del seu equip. Marta Trenzano va exposar com a principal prioritat dels socialistes d’Algemesí la creació d’ocupació en la ciutat, que actualment «té el dubtós record de ser la  poblacion de la Ribera on més ha augmentat l’atur, un 202% en un any», segons va recordar la candidata socialista.

Trenzano també pretén acabar amb els salaris «desorbitats que cobren els polítics i els assessors del PP a l’Ajuntament d’Algemesí». La candidata socialista a l’alcaldia va assegurar que “quan tornem a governar s’acabaran les despeses innecessàries en l’Ajuntament” i que com alcaldessa administrarà, amb coneixement, els diners del poble.

Marta Trenzano va apostar per una millora en l’atenció sanitària de les persones d’Algemesí: “calen més pediatres, una millor atenció als nostres majors i servei d’urgències les 24 hores” va manifestar la candidata. També va ficar la seua atenció en altres projectes que el partit socialista vol possar en marxa com l’ampliació de les escoletes infantils i del seus serveis,» per afavorir la conciliació i la igualtat».

Paula Caballero

Així mateix, Trenzano va parlar de sostenibilitat i va dir que els socialistes treballaran la sostenibilitat tant econòmica, com social i medioambiental. Així mateix, entre els eixos centrals del seu programa es troben la implantació de les noves tecnologies en l’administaració, una millora en els serveis de seguretat i la priorització de l’espai públic per a les persones amb mobilitat reduïda.L’esport com a forma de vida, cultura, oci i polítiques que faciliten l’emancipació dels més joves i una millor atenció de les persones majors, van ser els eixos sobre els que va incidir la candidata socialista.

El discurs de Marta Trenzano va ser precedit pels de Francesc Signes i Emili Gregori, ambdós pesos pesats del socialisme de la Comarca  que apreciar molt positivament el coratge de la candidata i la seua validesa. “ Tindre a Marta com a candidata és un luxe per Algemesí i per al partit socialista” va dir Signes, que no s’oblidà de repassar la nefasta situació econòmica en la que el PP que estan deixant les administracions allà on governa. Signes recordà que “ara cada valencià naix amb un deute d’un milió d’euros davall del braç, quan avanç duia un pa”. Per la seua banda, Gregori recordà el deute de l’Ajuntament d’Algemesí, més de 13.5 milions d’euros i com el PP ha sigut incapaç de dur endavant projectes que els socialistes els deixaren a punt, com la zona d’oci o la realització del cordó verd que ha d’unir el Parc Bernat Guinovart amb el Salvador Castell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here