La policía d’Algemesí deté a tres individus assaltant un domicili amb els seus propietaris dins

0
533


La Central de la policía local d’Algemesí  va rebre, la passada nit, una trucada en la qual el titular d’un habitatge del municipi sol·licitava auxili. El veí d’Algemesí manifestava que estaven forçant la porta de la seua casa tres individus per a accedir al seu domicili.
Fins al lloc dels fets es va desplaçar, immediatament, una patrulla i va ser, aleshores, quan els agents observaren com fugien els presumptes lladres. Després d’una breu persecució, a peu, aquests van ser detinguts pels agents.

Poc després, els policies es van desplaçar, de nou, fins al lloc dels fets i interrogaren al denunciant, aquest va manifestar haver escoltat estranys sorolls en la porta de l’habitatge, va dir que mirant per l’espill de la mateixa i es va percatar que un jove amb xandall blanc es trobava tractant d’obrir la porta de la seua casa mentre altres dos joves realitzaven funcions de vigilància.
Els tres detinguts, C.S. de 24 anys; C.S. de 23 anys i S.T. de 27 anys, tots ells de nacionalitat romanesa, van ser posats a disposició judicial. Els presumptes autors del delicte estan sent investigats per estar dues temptatives de robatori en habitatges pròxims al lloc de la detenció.
El departament de la policia local d’Algemesí realitza periòdiques campanyes informatives d’autoprotecció i prevenció d’aquest tipus de delictes, dirigits a la població en general.»Per a nosaltres és fonamental tant la col·laboració ciutadana i els temps de resposta policials” indicà Erich Vanacloig, Intendent Principal – Cap de la Policia Local d’Algemesí.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here