Alberto Castillo vol fer del Ciutat d’Alzira una de les millors escoles de futbol de la Ribera

0
423

El representant de les firmes Alzicapital-Alzibet, Alberto Castillo, vol fer el Ciutat d’Alzira FB “una de les millors escoles de la comarca” segons va manifestar durant la signatura del conveni, pel que patrocinarà este club de la capital de la Ribera durant les próximes tres temporades.

Per la seua part el president del club, Xavier Espanya, va explicar que “esta important ajuda la invertirem contractant técnics titolats per fer uns equips més competitius” i tabmé “ anem a reduir les quotes dels jugadors per facilitar la pràctica del futbol en temps de crisi com els que patim”.

Mentre el regidor d’Esports, Eliseo Candela recollint les peticions tant de Castillo com d’Espanya va dir que al llarg de la próxima legislatura “s’havia previst la construcció d’un nou camp de gespa artificial en la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar”.

Candela va resaltar l’ampli suport que està donant Alberto Castillo a tot l’esport local, fins el punt de comparar-lo amb el paper de mecenes que va fer en el seu dia l’industrial alzireny, Luis Suñer.

El director esportiu del Ciutat d’Alzira, Pepe Casado, ha assenyalat que alguns equips de l’escoles “gaudiran de descomtpes superiors al 30%” i que els pròxim dies és farà públic la contractació d’algún tècnic reconegut.

E. Candela, X. Espanya i A. Castillo

Ciutat d’Alzira FB

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here