La policía local d’Algemesí va atendre un veí seminconscient al costat d’una foguera

0
387

La Policia Local d’Algemesí ha atès a un veí de la localitat que va quedar inconscient mentre treballava en el camp al costat d’una foguera. Els agents, que van ser alertats per una cridada on va informar que una crema de restolls de camp s’havia descontrolat, van observar l’existència en la parcel·la d’un ciclomotor amb utensilis de poda, per la qual cosa  procediren a inspeccionar la zona on trobaren a un home esvaït.
La Policia Local d’Algemesí  actuà al costat del Cos de Bombers del Parc d’Alzira, la qual cosa va facilitar l’extinció de l’incendi i la localització de l’afectat, un veí d’Algemesí de 54 anys, que es trobava estés a terra i en un estat seminconscient per la inhalació de fum com a conseqüència de les ràfegues de vent.
Fonts policials han informat que l’home es troba en perfecte estat i que s’ha donat part als titulars de les parcel·les pròximes dels danys produïts per l’incendi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here