Bastidas flama dels socialistes de «cenizos» i proclama al PP el partit del «buen rollito». Es pot creure açò?

1
422

OPINIÓ/SALVA ROSES (PSPV)
La candidatura Popular a l’alcaldia d’Alzira ha sigut presentada. L’alcaldessa flama als socialistes ‘cenizos’ i definix al seu partit com el del ‘buen rollito’. De veritat algú creu que els socialistes no volem el millor per a Alzira?, de veritat algú pot creure que un partit que en la Comunitat esta totalment brut i esguitat per imputacions pot destil·lar ‘buen rollito’?.  En el tema dels nitrats del aigua fa una comparació amb els socialistes, ens assenyala com «no aptes per al consum», caldrà recordar que nosaltres no som material consumible, som gent d’Alzira amb ganes de lluitar pel bé de la nostra ciutat.  En canvi lo dels nitrats elevats en l’aigua que se subministra a Alzira esta mes que demostrat, només cal fer una ullada a les anàlisis que es realitzen per a determinar els parametres de nitrats.

 En una entrevista a una televisió després de l’acte de presentació, l’alcaldessa diu: ‘Fem i materialitzem allò que cumplim’. Si senyora Bastidas, això esta molt ben explicat, ¡¡enhorabona!!. Fan i materialitzen allò que duen a terme indubtablement. En esta legislatura que acaba és mes be poc, ha sigut una legislatura plena d’incompliments electorals, un dels mas destacats i promés ja en dos ocasions, l’auditori, torna a ser prioritari en les seues promeses, però per qui pren a la ciutadania?. De veritat vol que creguem que compliran el que prometen, vist el que vist. L’alternança és el mes positiu per a una bona salut política. Miren que ha passat en la Generalitat rere anys de govern Popular. Alzira necessita un nou rumb, nova gent, amb ganes i preparada per a afrontar els pròxims quatre anys amb molta il·lusió. Molt a pesar del que vol el Partit Popular, els Socialistes tenim les idees claríssimes del que podem, volem i necessitem en la nostra ciutat per a convertir-la en una localitat dinàmica i amb expectatives de futur, que com es pot palpar en l’actualitat, ara mateix patix d’elles. Hi ha colors que calmen i ressaguen i colors que imprimixen energia i vitalitat. Alzira necessita «Un Nou Color».

1 Comentario

  1. Pero que poca verguenza tiene esta mujer! Espera que le creamos? «Hacemos y materializamos lo que cumplimos» faltaría más. Pero lo que prometes, no lo cumples ni lo materializas. Bien sigue así, porque poco a poco perderás tu absurda mayoría.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here