La Societat Musical d’Algemesí ofereix el dissabte un concert amb marxes de processò

0
443

El Teatre Municipal d’Algemesí obrirà les seues portes este dissabte, a les 19 hores,  per a acollir el Concert de Primavera que ofereix la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí.  Si fa dos anys aquest concert fou dedicat a les bandes sonores i l’any passat als musicals, aquesta vegada, i donada la proximidat de la Setmana Santa,  serà un monogràfic dedicat al repertori sacre que escoltarem estos dies en les diferents processons que es donaran lloc a la nostra ciutat: les Marxes de Processó.

Destacar que les tres marxes que tancaran el concert són de dos compositors algemesinecs, al concert assistiran la filla d’Olegari Roig i la filla i familiars de Salvador Girbés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here