El Ciutat d’Alzira fitxa a Alzibet per a les pròximes tres temporades

0
502

Les firmes Alzibet-Alzicapital patrocinaran el club de futbol Ciutat d’Alzira durant les pròximes tres temporades segons l’acord al que han arribat els dirigents de les dos entitats.

L’acord compromet al Ciutat d’Alzira a exhibir publicitat en les equipacions dels seus conjunts, així com també als voltants del terreny de joc.

Este conveni propiciarà «millorar la qualitat esportiva de l’escola fins situar-la entre les més fortes de la comarca» segons ha manifestat el president  del club, Xavier Espanya.

De fet la direcció esportiva està negociant amb dos entrenadors, un d’ells amb el títol nacional i altre amb el carnet juvenil, per fer els equips «més competitius» segons Pepe Casado.

Els directius han decidit, a més, rebaixar les quotes de tots els equips, per «facilitar la pràctica del futbol a tots els xiquets i xiquetes en una situació econòmica tant complicada com l’actual» ha afegit Espanya.

El club ha iniciat esta setmana el període d’inscripció que culminarà el pròxim 31 de maig.

La signatura del conveni tindrà lloc demà divendres a les 7 de la vesprada a les instal.lacions del club en la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar.
A l’acte assistiran el regidor d’Esports Eliseo Candela i el representant d’Alzibet-Alzicapital, Alberto Castillo.

L'Aleví B un dels equips més destacats del Ciutat d'Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here