Carlet fomenta la lectura amb el regal d’un llibre a cada xiquet que faça un prèstec a la biblioteca

0
439

L’Ajuntament de Carlet, a través de la Biblioteca Pública Municipal, i la Fundació Caixa Carlet estan duent a terme el Pla de foment de la lectura 2010-2011, patrocinat en la seua totalitat per la Fundació Caixa Carlet. El principal objectiu d’esta iniciativa és invitar els veïns de Carlet a llegir i contagiar-los el gust per la lectura. Durant la present setmana es commemora el Dia Internacional del Llibre (23 d’abril), data triada per la coincidència de la mort, l’any 1616, dels escriptors Miguel de Cervantes, William Shakespeare i Garcilaso de la Vega.

 Carlet celebra esta cita històrica obsequiant amb un llibre tots els xiquets que al llarg d’esta setmana realitzen un préstec en la biblioteca de la ciutat. D’esta manera, els més menuts descobrixen el gust per la lectura i es familiaritzen amb la biblioteca i el seu ús, fet que possibilita la posterior utilització dels seus serveis.  Paral·lelament, durant estos mesos els escolars dels quatre centres han passat per la Casa de la Cultura per gaudir de l’espectacle de Dani Miquel ‘Els Barrets de Valor’. El col·legi Bosch Marín ha sigut l’últim a participar en este espectacle, durant els dies 10 i 11 d’abril.

La regidora d’Educació, Laura Sáez, ha indicat: “Amb esta campanya d’animació lectora volem contagiar el plaer de la lectura a tots els xiquets de la ciutat, perquè este hàbit ha d’adquirir-se des de la infància. Per a això hem dissenyat un calendari variat d’activitats que els tenen a ells com a receptors prioritaris.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here