Bastidas presenta la seua candidatura amb l’anunci de dos projectes estrella, l’auditori i la conexió d’Alzira amb l’autopista

1
469
José Andrés, president NNGG

La periodista Ana Alarcón nova candidata
Enrique Lahuerta, directiu bancari

Centenars de militants i simpatitzants junt el secretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, els consellers, Paula Sánchez de León i Rafael Blasco, a més de diputats i alcaldes de la comarca han arropat esta nit a Elena Bastidas durant la presentació de la seua candidatura.

Enaltida i galantejada pels seus companys de partit en totes i cadascuna de les intervencions, a la Sala Rex ha quedat, més palés que mai, que Bastidas és un valor en alça al sí del PP. «Guapa, jove, intel.ligent, llesta i preparada» per part de González Pons, «Elena s’ha convertit en una referència per al municipalisme de la Comunitat Valenciana» de Sánchez de León i «cal reconèixer la valúa humana i política d’Elena», Basco dixit.

I en mig d’una gran expectació, l’alcaldessa d’Alzira i candidata del PP ha deixat caure quins seran els seus projectes estrela per a la campanya electoral; «l’auditori és una justa demanda dels músics que farem més prompte que tard» i fent l’ullet als empresaris els ha dit que només Mariano Rajoy arribe a la Moncloa «li demanaré que Alzira tinga una eixida a l’autopista».

Bastidas, s’ha ficat,tot seguit, alguna que altra medalla, «Alzira ha recuperat l’autoestima» i «hem reconquerit la ciutat amb grans projectes», per anunciar que el seu equip té «idees, il.lusions, projectes i ganes», a més de fer «una campanya en positiu». Però no s’ha oblidat de donar alguna colçada als seus principals rivals de consistori; «Per a què anem a ficar-nos amb el PSOE si és barallen entre ells ?», es va preguntar i «ixa extranya coalició del Bloc amb La República i Esquerra Republicana».

Després, davant els mitjans de comunicació ha anat un poc més enllà, respecte al seu discurs i la candidata popular (amb el roig de Rita) ha manifestat «tenim una idea aproximada sobre el projecte de l’auditori que anem a traslladar a tota la Societat Musical d’Alzira» . I, sobre tot, ha revetlat els tres eixos principals sobre els que girarà, la seua acció de govern, cas de resultar reelegida;» l’excel.lència dels serveis públics, el foment de l’ocupació i de la formació, a més de l’atenció ciutadana».

Blasco: «Elena, hui és el teu dia»

Per la seua banda, el conseller de Ciutadania, Rafael Blasco, va mostrar la seua satisfacció de trobar-se en el seu poble que el va calificar de “savi”. Però durant la seua intervenció no va deixar de lloar a Elena Bastidas i la considerà com un “eixemple de gestió i eficàcia” al front de l’alcaldia de la capital de la Ribera Alta i també com a presidenta de la Federació Valenciana de Municipis.

El conseller també va dir que “Elena, hui és el teu dia”, una política que ha sigut capaç de “triplicar en vots al PSOE en les anteriors eleccions municipals. Hem de reconèixer la dimensió humana i política d’Elena”.

“Estic segur que la nostra alcaldessa tornarà a estar al front de l’Ajuntament per a encaminar a Alzira cap al progrés”, recalcà.

Alarcón i Lahuerta, els nous fitxatges d’Elena

Una recopneguda periodista, Ana Alarcón i un destacat directiu de banca, Enrique Lahuerta, són els nous fitxatges del PP local de cara a les pròximes quatre temporades.

Lahuerta, un tan lacònic davant els mitjans de comunicació, s’ha limitat a dir, respecte al seu futur paper en el consistori, «el meu perfil és econòmic però cal esperar esdeveniments, tot i que és un nou projecte polític que ens ha il.lusionat».

Prou més solta, com és normal, davant els micros i les càmeres, Alarcón ha avançat la notícia als seus companys locals de professió; «vinc a intentar acostar la comunicació del poble a l’Ajuntament i de l’Ajuntament al poble. Intentaré fer-ho el millor que sapigam i pugam amb tota la il.lusió». I afegí «jo soc d’Alzira i vaig a demostrar-ho més que mai». La tercera novetat en la llista del PP ha sigut el president local de Noves Generacions (NNGG), José Andrés Hernández.

Riberaexpress/ Fotos Pepe Roig

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here