Muñoz es presenta a la reelecció després de reduir en 50.000 euros el dèficit de la JLF d’Alzira

0
455

L’equip comandat per Vicent Muñoz en la Junta Local Fallera d’Alzira ha reduït el deute que arrossegava en 50.330 euros durant el bieni del seu mandat. L’any 2009 agafà la presidència amb un dèficit faller de 76.745 euros i ara sols queden en números rojos 31.591 euros.

Però Muñoz està convençut que en el pròxim exercici el balanç econòmic de la direcció de les falles d’Alzira estarà «equilibrat», per primera vegada en molts anys. I per això ha presentant ja la seua candidatura a unes eleccions convocades per al 9 de maig, apenes dos setmanes abans de les eleccions municipals.

El president de la JLF explica a Riberaexpress que la forta rebaixa del dèficit ha sigut possible perquè «ens hem mogut molt, rescatant subvencions i buscant el suport de les empreses privades, donat que en època de crisi no és fàcil trobar ajudes».

Vicent Muñoz que ha fet una valoració «molt positiva» de la seua gestió tant econòmica com festiva i ja ha avançat que en la seua segona etapa -cas de resulta elegit- «la meua meta es fer el nou reglament faller perquè l’actual està molt desafasat». I es mostra satisfet en haver-se presentat, fins ara, «8 ó 9 candidates entre falleres majors i infantils».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here