L’Ajuntament d’Alzira entrega 68.731 euros en subvencions per a les entitats esportives locals

0
284

L’Ajuntament d’Alzira ha aportat una ajuda econòmica de 68.371 euros per a diferents entitats esportives de la localitat. Estes subvencions municipals han segut consensuades pel Consell Assessor d’Esports.

Els clubs esportius benificiats son els següents: Club Ajedrez Alzira, C.A. La Rabosa, A.C.D. Ribera Alta, Nou Bàsquet Alzira, Club de Natació Alzira, Rugbi Club Alzira, Club Tiro Olímpico, Alzira Fútbol-Sala, Club Pilota Valenciana, Club Tenisquash, Club Atletismo Alzira, Halterofilia, Asociación F.Base, Ciutat d’Alzira, Club Petanca Alzira, C.D. Sant Bernat, C.T. Taula Alzira, Colombicultura, Club Veteranos Alzira, Club Karate Alzira, Peña Deportiva L’Ham, Club de Tenis, Club Deportivo Dojo Shotokan, Motoclub Alzira, Club Actv. Subacut. “Ulyses”, Club Voleibol Alzira, Club Ciclista Alzira, Club Judo Alzira i Club Frontenis Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here