La CV-50 entre l’A-3 i l’A-7 serà construida en concessió de disponibilitat

0
472
Traçat actual de la CV-50 en la Ribera

La crisis económica i els endarreriments que patix  el projecte de la CV-50, que creua la comarca de la Ribera, continuen mermant la qualitat de vida dels veïns per on travessa esta carretera. El secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, Victoriano Sánchez, ha anunciat, en Alginet, que ja «està en marxa» l’estudi de viabilitat per a traure a informació pública este projecte.

El responsable autonòmic va anunciar també que la forma de finanançar esta important via de comunicació per a la comarca  serà per concessió de disponiblitat i no en ombra. També va dir que el tram des de l’Alcúdia fins a l’A7 encara porta «un poc de retràs», segons  digué el director general a Riberaexpress.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here