La primera directiva del For Econòmic de la Ribera es marca l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica de la comarca

0
412

Salvador Peris, president del FER

Reunió del FER ahir en La Gallera

El president del For Econòmic de la Ribera (FER), Salvador Peris, que encapçala la primera directiva de la nova entitat, ha manifestat en les seues primeres declaracions després la seua elecció  que “ el nostre principal objectiu és impulsar l’activitat econòmica de la comarca, des de la creació d’una cultura empresarial destinada a generar riquesa i llocs de treball en la Ribera».

Peris no va ocultar, ahir, el seu optimisme davant els reptes que se li presenten donada “la il.lusió mostrada pels integrants del for».

Els components del FER, a més d’elegir el seu equip directiu, aprovaren els estatuts així com la constitució de quatre àrees de treball; Nacional, Internacional, Projectes i Inversions que s’encarregaran d’organitzar les distintes activitats com reunions, jornades, conferències i debats, entre d’altres.

Este for econòmic naix amb la finalitat de ficar en contacte tècnics, emprenedors, joves talents, empresaris i inversors per generar línies de negoci a nivell comarcal, nacional i internacional.

Directiva del FER:

President: Salvador Peris

Secretari: Víctor Sánchez

Tresorer: Pepe Aparisi

Vocals: César Miró, Iván Gradolí, Rafael Pellicer, Cristina Borrás, Raquel Signes, José Mª Pérez i Ramón García

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here