El Consell Agrari d’Alzira otorga la Insignia de Plata a Francisco Palacios España

0
397
Francisco Palacios España

El Consell Agrari Municipal va decidir ahir per unanimitat entregar enguany la Insignia de Plata de la Ciutat, amb motiu de la celebració de Sant Isidre, a Francisco Palacios España, per la seua llarga tajectòria en l’àmbit de l’agricultura de la ciutat.

Francisco Palacios va començar de molt jovenet al cultiu dels seus camps; primer l’arròs i després els taronjers. Va contraure noces amb Consuelo Guillem Magraner i ha tengut tres fills i cuatres nets. Durant total la vda s’ha dedicat a l’agricultura. Va ser membre la Hermandad Sindical de Agricultores, també va ser dirictiu de la Cooperativa Agrícola, a banda d’altres càrrecs de la Junta de Recs d’Alzira i de la Sèquia Reial del Xúquer, època on se varen construir varios pous per l’època de la sequera. A l’actualitat perteneix a la Junta Directiva de la Comunitat de Recs de Margantoni.

Ara, encara als 87 anys encara disfruta de l’agricultura com aquell jove de 16 anys que van començar a pegar les primeres llegonadaes.

Des de Riberaexpress li donen la més sincenra enhorabona a este gran alzireny.

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here