L’atletisme de l’Alcúdia aconseguí importants èxits el passat cap de setmana

0
462

En primer lloc, el dissabte 9 d’abril de matí,  es celebrava el Campionat Provincial Individual per a la categoria Infantil a la ciutat  Sueca, fou una jornada marcada per el calor, on els atletes hagueren de suportar temperatures de fins 35 graus, cosa que no va impedir una bona participació de xiquets i xiquetes de entre 11 i 13 anys. L’alcudiana Paula Lorenzo Canet, obtingué medalla de bronze en la carrera de 500 metres llissos, després de disputar una carrera tàcticament perfecta per a ella.

Per un altre costat el mateix dissabte a la vesprada es disputava la 1ª Jornada del Campionat Provincial de Clubs a Gandia, on participaren clubs com La Ribera, El garbí, El Torrent, El Silla , el Xàtiva i per suposat el Club Atletisme L’Alcúdia. Tots presentaren els seus millors atletes des de cadets fins a veterans. El resultat fou ben satisfactori per a la primera jornada:  1er. lloc per a l’equip femení i 3r. lloc per a l’equip masculí (a falta de disputar-se la segon jornada)

El diumenge 10 d’abril  se celebrava a la mateixa pista d’atletisme de Gandia, la 1ª Jornada del Campionat Provincial Individual per a la Categoria de Cadet, al qual xiquets i xiquetes entre 13 i 15 anys lluiten per pujar al més alt del podi. L’atleta Gema Jordán Costa del Club Atletisme L’Alcúdia, fou la clara vencedora en una carrera de gran participació i aconseguia la medalla d’or en la prova de 600 m.ll. A més a més va obtindre una marca de 141’’ marca que li permet l’accés directe al Campionat d’Espanya per a pròxim mes de Juny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here