L’Alcúdia recapta 6.000 euros contra el càncer en la gala benèfica anual

0
466

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia acollí dissabte passat la gala anual contra el càncer, en la qual es posà en escena l’obra “El xirimiter de la Ribera”, una adaptació del conte “El flautista d’Hamelín”. La Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer està molt satisfeta amb la recaptació aconseguida i agraix la magnífica resposta del públic alcudià.

En total s’han recaptat 3.200 € mitjançant les entrades i 2.900 € a través de la Fila O, una quantitat que es destinarà a la investigació i a les teràpies contra el càncer.

La gala, presentada per Pino Díaz, va començar amb unes paraules de benvinguda de la presidenta local, Immaculada Sanchis Galdón, qui va destacar que l’Alcúdia aporta cada any més diners a la Junta Provincial de l’AECC, un mèrit que va atribuir als alcudians: “en aquest poble les coses són més fàcils, pel recolzament que tot el poble fa en els actes benèfics i en tots els projectes que portem endavant”.

El festival benèfic comptà amb la participació del Club de Gimnàstica Rítmica de l’Alcúdia, els alumnes de sisé del col·legi Les Comes, alumnes del Centre Professional de Música, el grup de balls populars Les Folies de Carcaixent, el músic Óscar Briz en el paper de narrador, el mestre i novelista Vicent Ortega com a guionista de l’adaptació i alcalde del poble afectat per una plaga de rosegadors i el músic Dani Miquel en el paper de xirimiter de la Ribera. L’espectacle va estar dirigit per Almudena Marín, professora del Centre Professional de Música.

L’acte finalitzà amb l’entrega de distincions als participants en la gala i amb unes paraules de l’alcalde, Robert Martínez, qui va destacar l’esperit solidari dels veïns i les veïnes de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here