Estefania Juan cinquena classificada en l’Europeu d’Halterofilia

0
500

L’atleta d’Alzira, Estefania Juan, s’ha classificaten cinqué lloc en el Campionat d’Europa d’Halterofilia disputat a la ciutat rusa de Kazan. Estefania

Estefania Juan

ha alçat 76 kg en Arrancada, 93 kg i 169 kg en Total Olímpic.

Juan ha competit en el grup A  en la categoria de  48 Kg de pes corporal, on han dominat les halteres turques. La medalla d’or ha sigut per a la campiona olímpica Taylan Nurcan amb un Total Olímpic de 195 kg, mentre la segona posició l’aconseguia la seua compatriota Karagoz Nurdan i ha completat el podi l’atleta italiana Pagliaro Genny Caterina.

Estefanía ha fet una meritòria cinquena posició revalidant el mateix lloc aconseguit l’any passat a Minsk però millorant aquella marca.

El seu tècnic, Julián Perea, ha valorat » positivament este resultat», donat que Estefanía es una de les alçadores més veteranes de la seua categoria. La campiona alzirenya que farà, enguany, 30 anys porta practicant l’halterofilia des de els 10 anys i competint a un elevadíssim nivell des del 16 anys.

Atentamente. Lorenzo Carrió

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here