El Pregó enceta la Setmana Santa d’Algemesí

0
479


Encara queda una setmana però el pregó de Setmana Santa enceta els actes litúrgics que es celebraran a Algemesí amb motiu de la pasqua. La nit de diumenge, multitud de representants de les sis cofraries d’Algemesí i altres personalitats assistiren al Teatre M

El Teatre Municipal es va omplir de gom a gom

unicipal per escoltar el pregó en el que tots els que participaren feren constància de la importància d’aquestes cel.leracions pe als cristians.

En l’acte participaren Paco Llácer President de la Junta Local de Confraries, Javier Camañes ,Pregoner 2011 i rector de l’Assumpció de Ll’iria l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont i el Vicari de la Basílica de Sant Jaume, Pablo Sala . En finalitzar, el públic va gaudir de l’actuació a càrrec de l’orquestra simfònica de la Ribera.

Durant aquesta setmana es realitzaran les celebracions comunitàries de la penitència que precediran al diumenge de Rams. Les confraries ja estan preparades per a aquest acte de recolliment litúrgic representat a les processons que es podran vore als carrers d’Algemesí a partir del próxim diumenge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here