La Mort i Passió de Jesucrist tindrà continuitat a Alzira davant l’excel.lent acollida de públic

1
493

L’èxit de l’escenificació de la Mort i Passió de Jesucrist farà que esta activitat teatral s’integre en la programació de la Setmana Santa d’Alzira segons manifestaren ahir, plens d’eufòria, els responsables de la seua recuperació.

L’expectació despertada va superar totes les previsions i així centenars de persones acodiren al Gran Teatre de la Mutanyeta per seguir de prop l’actuació dels confrares del Devallament, Cristo en la Columna, el Nazareno i la Santa Faz als que s’afegiren actors aficionats que no pertanyen a cap germandat.

Antonio Micó, ha sigut l’alma mater de la recuperació d’esta costum que es va tallar l’any 1967 davant l’accident patit per un del actors. Micó vol que els joves de hui s’emocionen com li ocurria a ell quan de menut assistia a esta representació. En aquella época la representació es feia a la muntanyeta del Torretxò a càrrec de confrares del Sepulcre.

Miguel Micó, que ha fet el paper de Jesús, s’ha mostrat molt satisfet del seu paper i de «la gran quantitat de gent que ha acodit a voreu, prou més de la que m’esperava».

Altre dels actors, un dels romans, José Aguilar, estava convençut que «l’any pròxim repetirem l’escenificació», davant «una experiència molt bona».

La gent ha seguit amb molta atenció la representació teatral i al final ha dedicat una gran ovació als 65 actors que han assajat un bon grapat d’hores durant l’últim mes.

Riberaexpress/Fotos Pepe Roig

1 Comentario

  1. Una experiència molt vivificant, perque demostra la capacitat d’acció de molts per una idea, per la acollida dels qui han volgut acostar-se, i per les emocions reflectides d’uns i altres. Valdrà la pena repetir.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here