Ximo Lloret és el candidat de Compromís per Alzira a La Barraca d’Aigües Vives

0
426

Ximo Lloret, veí de La Barraca i assessor laboral de professió serà el candidat a l’alcaldia de l’Entitat Local Menor La Barraca d’Aïgues Vives per la Coalició Compromís per Alzira.

Lloret ha acusat el govern del PP de » no haver aconseguit noves competències i el seu pressupost només s’ha vist incrementat amb el IPC, el qual resulta insuficient per a poder avançar en l’autogovern». Al mateix temps el candidat de Compromís ha denunciat » la falta de transparència i de participació de l’actual alcalde del PP, Enrique Gómez, perquè en diverses ocasions durant la legislatura li hem demanat que convocara la Junta Veïnal i no ho ha fet (com en el cas del nou PGOU d’Alzira que afecta a La Barraca) o que ens donara informació sobre la convocatòria de la dita Junta i que tampoc ha fet.»

Des de la Coalició Compromís es consida que «La Barraca ha de tindre més mitjans econòmics i humans, és a dir, l’Ajuntament de La Barraca ha de comptar amb un pressupost suficient i amb unes competències que facen la vida més fàcil als seus veïns i veïnes».

És per això que  Ximo Lloret manifesta que «ens  comprometem a negociar amb l’Ajuntament d’Alzira l’assumpció de més competències i mitjans econòmics».

La formació nacionalista aposta perquè La Barraca «tinga la competència de Seguretat i, amb la col·laboració de la Policia Nacional i la Policia Local d’Alzira, augmentar la vigilància del terme i la seguretat dels veïns i veïnes».

I es compromet a» reformar les instal·lacions del col·legi per modernitzar-les i eliminar les barreres arquitectòniques que ara té». Respecte al traçat de la nova CV-50 Compromís per Alzira aposta » pel soterrament al seu pas pel casc urbà de la Barraca i ens comprometem a negociar amb la Conselleria per a aconseguir-ho».

Ximo Lloret i Rosàrio Rubio

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here