Bastidas: «És compatible ser alcaldessa i diputada, Alzira serà encara més referent»

0
725

Bastidas al Gran Teatre d'Alzira

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha superat a la primera regidora de Carcaixent, Lola Botella, en la candidatura autonòmica del PP en ocupar el lloc número 23 davant el 33 que li han asignat a la seua veïna. Amb este lloc tan endarrerit Botella tindrà que abandonar el seu seient en les Corts Valencianes, que a bon segur ocuparà un valor en alça com és la protegida del conseller, Rafael Blasco, altre alzireny que formarà part del Parlament valencià en ser el huité de la llista.

Només que els populars repetixquen els resultats electorals de les autonòmiques del 2007 en la província de València-on aconseguiren 23 escons-, la presidenta del consistori d’Alzira i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies obtindria la cartera de diputada per primera vegada en la seua carrera política. Una carrera que conta amb els avals de Blasco, de Rus i del mateix Camps com s’ha pogut comprovar al llarg d’esta legislatura.

«Satisfacció i compatibilitat»

Elena Bastidas ha declarat hui dissabte a Riberaexpress la seua satisfacció i «perque un elenco d’alcaldes de les tres províncies anem a conformar la llista autonòmica del PP per a Les Corts Valencianes». Per a l’alcaldessa este fet significa la materialització del compromís al programa electoral i a la Generalitat «del nostre candidat i President respecte als municipis i al municipalisme».

«D’esta forma la veu dels pobles i dels veïns estarà present per a poder abordar els problemes de les nostres ciutats», recalcà Bastidas. La ja candidata a diputada també va deixar clara que es «totalment compatible ser diputada i alcaldessa, i dic més, d’esta forma si soc elegida espere i estic segura de reforçar el pes que te Alzira en tota la Comunitat i defendres els seus interessos, Alzira serà més referent».

Dos diputats: Blasco i Bastidas

Finalment, per a Elena Bastidas “és molt important que la veu d’Alzira, una de les ciutats principals de la província de València, es trobe doblement representada” en al·lusió a la inclusió en la llista del també alzireny, Rafael Blasco.

D’esta forma l’alcaldessa d’Alzira es refà del disgust que va rebre fa 4 anys quan la direcció del partit es va decantar per Botella a l’hora d’escollir la llista d’aspirants a les carteres autonòmiques.

Fins i tot alguns la inclouen ja  en les quinieles davant el repartiment de les conselleries que farà el pròxim president de la Generalitat.

RIBERAEXPRESS

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here