El Cotif Promeses acollirà 18 escoles de futbol durant la Setmana Santa

0
498

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia va acollir ahir la presentació del torneig COTIF Promeses 2011 que es disputarà els dies 21, 22 i 23 d’abril a la Ciutat Esportiva Els Arcs.

L’acte va servir per rebre oficialment els representants de les 18 entitats esportives que participen en la competició: València CF, Mislata UF, Silla CF, Alboraya UD, CF Gandia, Xàtiva FB, SD Sueca, CDA San Marcelino, Levante UD, Crack’s, Torre Levante orriols CF, Ciutat d’Alzira FB, Ràcing d’Algemesí, Selecció Comarcal de la Ribera, CDB Almansa, CD Alcoyano, Unió Benetússer-Favara CF i L’Alcúdia EMFU.

La foto oficial amb els representants dels clubs anomenats, junt a l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez i els representants del COTIF va suposar el tret d’eixida a la competició. Enguany se celebra la quinzena edició del Torneig de Cadets, la vint-i-quatrena edició de Benjamins i la vint-i-unena de Prebenjamins. Com a novetat més notable, el COTIF Promeses 2011 incorpora la I edició en la categoria de Querubins.

En l’acte de presentació es van avançar alguns detalls de la Cerimònia Inaugural, que tindrà lloc el dijous 21 d’abril, a les 10.30 del matí, al camp de futbol Els Arcs. De nou, el COTIF ha confiat en el mestre de cerimònies Josep Tomàs, qui s’ha inspirat en la màgia del cinema per a confeccionar un espectacle musical dirigit als joves esportistes.

L’acte d’anit també va tindre com a protagonista a l’autora del cartell anunciador del COTIF Promeses 2011, la jove Sara Oliver Abel, qui va guanyar el concurs organitzat per l’Ajuntament de l’Alcúdia i el COTIF entre tots els alumnes de l’IES Els Évols. Sara va rebre un xec de 200 euros pel seu treball. Les finalistes del concurs també van eixir a l’escenari  per arreplegar el seu premi, un xec de 150 € per a la segona classificada, Aitana Mata Rodríguez i un de 100€ a compartir entre les autores del 3r premi, Oreto Vayà i Yaiza Usina.

València, Barça, Villarreal, Levante i Santos disputaran el COTIF sub 20

El president del COTIF, Eliseu Gómez, va aprofitar també per a avançar una notícia sobre el COTIF Sub-20 d’agost, la presència del CF Barcelona, que ha sigut possible davant el patrocini de la firma Alzibet, després de molts anys sense vindre. El gerent d’Alzibet, Alberto Castillo va assistir a l’acte junt representants de les escoles participants i del món arbitral

El Benjamí A representarà al Ciutat d'Alzira

. El Barça competirà amb els equips valencians del València CF, Villareal CF i, molt probablement, el Llevant UD. Dels equips internacionals està ja confirmada la presència del Santos de Brasil i les negociacions amb els altres clubs estan molt avançades, però encara no es poden assegurar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here