La policía d’Algemesí deté un veí per conduir amb un document falsificat

0
444

La Policia Local d’Algemesí ha detingut a un veí de la localitat per cometre una infracció de tràfic i presentar als agents un document de conduir falsificat.
Malgrat la bona qualitat del suport, els agents van poder apreciar certs indicis de falsedat, comprovant al mateix temps que, per a donar més veracitat a la seua documentació, aquesta persona venia sol·licitant des de l’any 2008 i de forma telemàtica a la Prefectura provincial de trànsit el bescanvi del permís bolivià per l’espanyol, no presentant-se mai a les dates sol·licitades. Amb açò pretenia confondre als agents quan li requerien la documentació personal i del vehicle.
Els fets es produiren dijous passat, J.P.G.Z. de 29 anys i veí d’Algemesí va ser possat a disposició judicial per un presumpte delicte de falsedat documental i un altre contra la seguretat vial.
Aquest tipus de delictes s’han reproduït internacionalment en els últims anys per la varietat dels models que presenten els diferents països, fins i tot en alguns d’ells cada municipi expedeix el seu propi document, per la
qual cosa d’aquesta forma s’exigeix una major preparació i especialització dels agents per a donar resposta a aquest tipus d’infraccions penals.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here