Els premiats dels «Ciutat d’Alzira» elogien estos guardons

0
446
Gunayadors del Premis Ciutat d'Alzira amb Carlos Correal i Joan Carles Girbés

L’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira fou escenari de la presentació dels llibres, editats per Bromera, dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2010.A este acte assistiren el regidor de Cultura, Carlos Correal, representants de Bromera com Joan Carles Girbés, Josep Antoni Fluixà i Joan Llinares i el director de Bancaixa Alzira. Com no, també acodiren els autors premiats que mostraren la seua satisfacció per la presentació dels seus treballs.

El guanyador del Premi de Novel.la Ciutat d’Alzira, Joaquim Biendicho, va assenyalar a Riberaexpress que este premi «es tot un orgull i m’anima a seguir treballant, els Premis Literaris Ciutat d’Alzira son mol reconeguts per tot arreu». Biendicho amb la seua novel.la «Els embolics dels Hover» ens relata, amb un llenguatge àgil i ple d’humor,  les aventures d’uns personatges ben singulars que es mouen a un ritme frenètic.

Per la seua part, Vicent Enric Belda, amb l’obra «El secret de Meritxell», va ser guardonat amb el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre. Belda va manifestar que es «molt important que les obres és publiquen i és difonguen. Per a mi es una satisfacció viure un dia com avui». I es que «Bromera i l’Ajuntament d’Alzira fan una tasca molt important». També va estar present Josep Millo, autor de «El verí de la cobra», Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here