Sergio Dalma actua este dissabte al Gran Teatre i comença la Trobada de Pallassos

1
416

El Gran Teatre d’Alzira acollirà este dissabte, les 22 hores, l’actuació de Sergio Dalma que presentarà el seu nou treball musical «Via Dalma»

Per altra parta demá divendres donarà començament a Alzira la “Trobada de Pallassos i Teatre Familiar”. A les 18:00 hores en la plaça Major s’inaugurarà amb la companyia Engrata CIA. de Teatre. Continuará el dissabte 9 d’abril, en la plaça Major, també a les 18:00 hores, CIA. Plaf! presentarà “Pardalets en el cap” (Animació de perruqueria). Finalment, el diumenge 10 d’abril, també en la plaça Major, a les 12:00 hores CIA. Plaf! Interpretarà “8 ànecs”.

D’altra banda, però de forma paral·lela, demà, en el Gran Teatre, a les 20:30 hores, es representarà l’obra “Sexes”. I el dissabte 9 d’abril, a les 19:30 hores, tindrà lloc en l’auditori de la Casa de la Cultura, la “Antologia d’Òpera i Sarsuela”.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here