Els alumnes de l’Escola Municipal de Dolçaina duen a terme un certamen

0
552
El Teatre Jaume I acull este dissabte 9 d’abril la tercera edició del concurs jove ciutat d’Algemesí per a intèrprets de tabalet i dolçaina dels alumnes de l’Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina. Enguany s’han establit dos categories, la de parella de tabalet i dolçaina de la qual s’han establit tres grups segons siguen els alumnes de primer, segon o tercer curs, i la reservada per a formacions de dos dolçaines i tabalet.
El certamen s’inicia a les 18 hores, està organitzat per l’Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina i està patrocinat per la regidoria de Joventut. El regidor de l’àrea, José Ramón Maravilla, ha destacat la importància d’incentivar “el treball dels alumnes de l’escola per la labor que realitzen i realçar el treball d’este centre”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here