Bosch diu en la presentació de la candidatura del PSD que Gisela Blasco serà el seu espill

1
453

Pepe Bosch, que no descarta compatibilitzar la presidència de la UD Alzira amb el càrrec de regidor, criticà «el silenci» del PSOE en el seu paper d’oposició i digué que les majories absolutes -en referència al PP- «conduixen a la prepotència», en el discurs de presentación de la candidatura del PSD celebrada esta nit a la Casa de la Cultura.

Bosch va repetir constantment la independència política de la seua formació «respecte a Madrid i València» així com la «clara vocació localista per fer una Alzira millor».

L’alcaldable d’este grup independent, fundat pels Blasco, demostrà conèixer perfectament els orígens del partit anomenat, inicialment, PSI «el meu espill i la meua referència serà Gisela Blasco» i tot seguit va afegir «de tal Paco tal Gisela», amb la complaença de l’ex-alcalde d’Alzira i ex-president de la Diputació, Paco Blasco, present a l’acte.

El líder socialdemòcrata local anuncià algunes premises del seu programa electoral; entre les seus principals accions, fomentarà l’empresa i el comerç  ficant una finestreta d’atenció als empresaris, «per dinamitzar l’economia i l’ocupació local i potenciaré la capitalitat comercial d’Alzira».

Bosch preten potenciar els circuits culturals i aprofitar les intal.lacions «desaprofitades», per exemple destinarà l’antic Hospital Santa Llúcia per fer «l’edifici de l’esport per als clubs locals».

Davant dels mitjans de comunicació, este Diplomat en Empresarials i ex-futbolista, manifestà que no descarta compartir la presidència de la UD Alzira amb el càrrec de regidor, això sí «encapçalant un projecte esportiu més modest que l’actual».

Candidatura del PSD

Junt al cap de llista, Pepe Bosch formen part de la candidatura; Bernardo Parra, Carmen Sanmartín, Enrique Costa, Gisela Blasco, José Grau, Sara Martín, Maria Teresa Arranz, Mª Gracia Serra,Enrique Pellicer, Vicente Pellicer, Raquel Signes, Samuel Dalmau, Ramona Bonilla, Ana Masiá, Luis Manuel Hernando, Mª José Mascarell, Mª Angeles Sanz, Ramón Colomer, Vicente Argente, Alfonso Choque. Suplents; Enrique Costa Martínez, Salvador Llinares i Sara Martínez.

RIBERAEXPRESS

1 Comentario

  1. Que dice el Sr. Bosch de Vilella o lo que esta ocurriendo, o es que como quiere ser bisagra del p.p calla como todo interesado. Mal comenzamos Sr. Bosch, ya comienza a ser como los politicos, así como quiere que le creamos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here