Alborch es compromet a negociar amb Bancaixa per fer en Vilella el Centre d’Oci de la Ribera

0
407

El candidat socialista a l’alcadia d’Alzira, Enrique Alborch, es compromet a firmar un conveni amb Bancaixa, actual propietaria dels terrenys, per alçar un centre d’oci comarcal en les obres inacabades del projectat Centre Comercial  Vilella. Ès tractaria, segons concreta el portanveu municipal del PSOE,  «d’utilitzar el que ja està construït per destinar-lo a la creació d’un gran centre d’Oci d’àmbit comarcal, on s’ubicaran establiments d’oci i establiments dedicats a l’hosteleria».

Alborch considera «necessari» que en la pròxima legislatura «és solucione el fracàs del Centre Comercial Vilella, que ha sigut el gran fracàs de la Sra. Bastidas i del Partit Popular».

El alcaldable socialista recorda que «el PP és còmplice d’haver segat l’il.lusió dels més de 2.000 alzirenys que passaren per l’oficina de l’empresa promotora» en creure que «el projecte era una realitat i no una mostra més de l’Alzira virtual i falsa del PP».

L’alcaldessa deu donar la cara

El lider socialista local, també recorda quan l’alcaldessa d’Alzira i el PP «eren còmplices» de diversos muntatges com «el de l’estora roja, el de la ciutat del cine, el de l’acord amb Supercor i el muntatge en helicòpter de Carlos Sainz perque instal.lara un circuit de karts».

Així, Alborch es compromet a «negociar amb l’entitat financera perquè solucionem entre tots este fracàs del PP» donat que «ens mereixem un govern eficaç i no un govern que davant estes situacions tira balons fora».

Ara més que mai, entenen els socialistes alzirenys, davant la reclamació feta a l’Ajuntament de més de 45 milions d’euros per part de l’administrador de la mercantil Centre Comercial Vilella 2003 SL, «es deu solucionar el projecte de Vilella, per molt que l’alcaldessa vullga amagar-se i esperar que altres donen la cara per ella». Alborch afegix que «la seua obligació és explicar el que ha passat en este assumpte».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here