Més de 250 veïns d’Algemesí es beneficien de revisions oculars gratuïtes

0
528

Més de 250 algemesinencs es beneficiaran enguany de revisions oculars que duraran tres dies i seran gratuïtes per a la prevenció de la ceguesa i el glaucoma. A més, i per primera vegada, també es realitzaran revisions oculars als escolars de 4 anys.

Es tracta de la III edició d’aquesta Campanya de Prevenció de la Ceguesa que desenvolupa el Consistori a través d’un conveni amb la Fundació Jorge Alió.
El 29’36% de algemesinencs que va revisar la seua vista fa un any durant els dies de la campanya, pateixen o han patit algun tipus d’anomalia. Aquesta campanya preten facilitar l’accés als ciutadans interessats a coneixer la l’estat de la seua salut visual. Un equip d’especialistes i professionals de la fundación Jorge Alió atendrà durant dimecres, dijous i divendres al saló noble del consistori a tots aquells que prèvia cita desitgen avaluar la seua visió amb precisió i detall.
La campanya va dirigida a tota la població però presta especial atenció al col·lectius més susceptible de patir aquest tipus de patologia; en concret els prop de 5.000 veïns majors de 65 anys.

Durant l’any passat es van fer 186 revisions completes i per a aquesta nova edició s’incrementa en un 30% el nombre de consultes, ja que ja hi han inscrits més de 250 algemesinencs que revisaran la seua vista.
La Fundació Jorge Alió per a la Prevenció de la Ceguesa naix en 1996 com a entitat sense ànim de lucre, dedicada al foment de la investigació, la docència i la medicina preventiva en tots els camps de l’Oftalmologia. El seu objectiu és la prevenció i tractament de la ceguesa, amb especial atenció als col·lectius més desfavorits o d’alt risc.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here