Devís, de SOM CARLET, primer candidat a l’alcaldia d’este municipi amb una discapacitat física

1
569

Vicent Devís, que ha sigut elegit, per unanimitat, candidat a l’alcaldia de Carlet per la comissió electoral SOM CARLET-Acord Municipal, és converteix en el primer aspirant a la presidència del consistori, amb una discapacitat física de la història democràtica de Carlet.

Segons Devís «aquesta nova candidatura aglutina una proposta política moderna, diferent i il.lusionant, front als actors de sempre, com són PP, PSOE i Bloc, que han quedat retratats en moltes ocasions per les seues hipoteques, contradiccions i doble llenguatge a les institucions».

El cap de llista de SOM CARLET explica que l’objectiu de la seua formació «és propiciar el diàleg, la participació ciutadana i el consens en uns moments difícils per a la nostra societat i en els que calen mesu

Vicent Devís

res reals que ajuden a la gent a eixir de la crisi», a més de «entre tots poder aconseguir el canvi que Carlet necessita».

1 Comentario

  1. Menut desastre de Som Carlet… Fa quatre anys vaig votar al Bloc, però ara votaré a Lola,que ho està fent molt bé!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here