Paco Sanz espera augmentar la representació de Compromís a l’Ajuntament de l’Alcúdia

0
410
Candidatura Compromís

El passat divendres, amb una gran assistència, es va presentar a la Casa de la Cultura la candidatura de Compromís per l’Alcúdia que encapçala el regidor Paco Sanz.

Presentà l’acte Raquel Coronado del Col·lectiu Contra la Corrupció que va organitzar la manifestació de València del dissabte 26 de març contra la corrupció. En el transcurs de la presentació intervingueren les candidates més joves, Marina Ribes i Anna Pérez, així com el llaurador Pasqual Ortega, tots ells en els primers llocs de la llista de Compromís.

Compromís per l’Alcúdia es presenta com «una opció netament alcudiana, un col·lectiu independent que treballa en l’àmbit de l’esquerra, l’ecologisme i el valencianisme «. Aquest col·lectiu porta anys treballant a l’Alcúdia, primer com Entesa-Esquerra Unida i després com Compromís per l’Alcúdia.

Esta opció política ha desenvolupat una tasca molt activa durant els últims anys mitjançant el seu regidor, Paco Sanz i es va quedar a tan sols 50 vots d’obtindre un segon regidor. Sanz manifestà que » esperem augmentar notablement la representació a l’Ajuntament».

Paco Sanz, que ha presentat més de 60 mocions al llarg de la legislatura, la major part d’elles aprovades, va qualificar la seua oposició en l’Ajuntament de l’Alcúdia com constructiva, rigorosa, responsable i útil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here