La Setmana Santa d’Alzira va participar en la Tamborada d’Albalate del Arzobispo

0
551

Una representació de la Banda de Tambors i Timbals de la JHC de la Setmana Santa d’Alzira ha participat en la XXVI edició de les Jornades Nacionals d’Exaltació del Tambor i el Timbal celebrades el passat cap de setmana a la localitat aragonesa d’Albalate del Arzobispo. La delegació d’Alzira va estar encapçalada pel regidor de Festes, Rafael Fita i pel presidente de la JHC, Vicent Fábregues. Unes jornades on participaren bandes procedents de 22 poblacions d’Aragó, Múrcia i la Comunitat Valenciana.

A més, el regidor i la directiva de la JHC , participaren, junt els Clavaris Majors, en la XXV Processó Diocesana de Sagunt.

Tamborada

D’altra banda el próxim dissabte es celebrarà a Alzira la XIX Jornada d’Exaltació del Tambor i el Timbal entre les 13 hores i la 1 de la matinada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here