El CEIP Federico Garcia Sanchiz d’Alzira, pioner en pissarres digitals

0
359

El Ceip Federico Garcia Sanchiz d’Alzira i l’empresa de suministrament de material escolar COSUES organitzaren recentment la I Jornada de portes obertes gratuïtes amb el títol: “Aula Tecnològica amb la PDI”. L’objectiu va se desenvolupar tasques escolars relacionades amb la utilització de la PDI. El professorat del Ceip Federico Garcia Sanchiz va compartir el projecte tecnològic FGS 2.0 amb la resta de companys i companyes d’altres centres educatius.

La sessió amb horari de 17:30 a 20:30 va desenvolupar els següents tallers:

– Taller d’Educació Infantil Inicial: Noelia Garcia i Sara Talens.

– Taller d’Educació Infantil Avançat: Rafa Roig.

– Taller d’Educació Primària Inicial: Lourdes Suñer i Lluís Sospedra.

– Taller d’Educació Primària Avançat: Carlos Beltrán.

– Taller d’Anglés: Patricia Peris.

– Taller de Música: Josep Talens.

L’assitència va ser multitudinària, doncs més de 120 professionals de la docència van rebre aquesta formació.

Setmana Cultural

Per altra banda, els dies 30, 31 de març i 1 d’abril el Ceip Federico Garcia Sanchiz desenvolupà la XV Setmana Cultural amb el tema del reciclatge de forma monogràfica i amb el títol de “EcoFede Recicla“.

La nostra escola utilitza tots els anys aquestes setmanes per a tractar temes monogràfics que milloren la formació i conscienciació social dels nostres alumnes, els futurs ciutadans de la societat del segle XXI.

El Consell Escolar va aprovar a principi de curs escolar, desenvolupar un projecte al voltant del reciclatge pensat per facilitar la implicació del nostre centre educatiu en l’ambiciós projecte d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.

Els ojectius de la Setmana Cultural van ser:

– Realtzar una correcta gestió dels residus que es generen al centre i a casa.

– Promoure activitats que fomenten la cultura de la reutilització.

Les activitats que es van a desenvolupar durant la Setmana Cultural van estar destinades a conscienciar tant a l’alumnat com a les seues famílies en realitzar el reciclatge de les seues desfetes, axí es van desenvolupar:

–       Tallers i xerrades per a les famílies.

–       Tallers, activitats i eixides locals per a l’alumnat.

El centre ha creat un blog per a que les famílies puguen seguir totes les activitats desenvolupades i així seguir-les a casa.

Gràcies al professorat, Ampa, Ajuntament i empreses privades per la seua col·laboració!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here