Elena Bastidas (PP) manté els seus regidors i incorpora a Enrique Lahuerta i Ana Alarcón en la llista electoral d’Alzira

2
550
Enrique Lahuerta, Carolina Lillo y José Andrés Hernàndez

Elena Bastidas ha decidit continuar amb tot el seu equip municipal per a les pròximes eleccions municipals, excepte Carolina Lillo que per circumstàncies laborals ja va decidir no continuar. L’alcaldessa popular, a pesar dels rumors que corrien pels fòrums polítics d’Alzira, en la que es comentava que anaven a caure diversos edils, ha preferit continuar amb el mateix grup, que li donà una ampla majoria absoluta, encara que canviant algun lloc en la llista, segons ha pogut saber Riberaexpress.

Com a novetats més importants, cal destacar que Enrique Lahuerta, director de la CAM a Alzira, serà el número 4 d’esta candidatura i axí reforçar l’àrea econòmica en temps de crisi, mentres que la periodista Ana Alarcón ocuparà el desé lloc. Una altra incorporació és la del jove José Andrés Hernández Sala, en el lloc 14, destacat militant de NN-GG.José Luis Palacios continuarà com a lloctinent de Bastidas i Lola Ortega puja fins al tercer lloc. Altra de les revelacions d’esta legislatura, Enrique Montalvá, escala fins al quint lloc, i és que el PP vol donar encara més importància a l’agricultura. Chelo Martínez ocupa el sisé lloc. El que baixa algo és Eliseo Candela que del quart lloc de la llista del PP  que ocupava en 2007, ara estarà en el sèptim, encara que fonts populars resten importància al número d’ordre. El regidor que ha eixit més mal parat ha sigut, sens dubte, el de Turisme i Igualtat, Miguel Vidal, que al ocupar la posició número 15 té molt complicada la seua continuitat. en el consistori. D’altra banda, continuen Carlos Correal, Rafa Fita, Manolo Nebot, Anabel Juárez i Mercedes Bañeres.
Com sempre el nº 21 es per a una persona destacada, i Bastidas ha ficat a la que va ser regidora de Cultura, Consuelo Berenguer.

LLISTA ELECTORAL COMPLETA DEL PP D’ALZIRA

1-Elena Bastidas Bono

2-José Luis Palacios Tórtola

3-María Dolores Ortega Miñarro

4-Enrique Lahuerta

5-Enrique Montalvá España

6-Consuelo Martínez Sanchis

7-Eliseo Candela Huerta

8-Carlos Correal Rosell

9- Rafael Fita Santamaría

10-Ana Alarcón Segarra

11-Manuel Nebot Luis

12-Anabel Juárez Baeza

13-Mercedes Bañeres Vicente

14-José Andrés Hernández Sala

15-Miguel Vidal Llopis

16-Antonio Sancho Sayol

17-Mª Pilar Tello Sayol

18-María Ángeles Domínguez

19-Ángela Sancho Morales

20-José Jaoquín Ferrís

21-Consuelo Berenguer Bort

Suplents:

Carmen Bernia Pascual

José Ramón Hervás Tortosa

.

2 Comentarios

 1. Pocas sorpresas…La Huerta no aportarà su experiencia de la CAM? Pues si
  es asi …cerramos el Ayuntamiento por quiebra.
  Y Ana Alarcon? Si no conoce Alzira.
  En fin , es lo que hay.

  • Sr. Pepe :
   En primer lugar decirle que tiene un gran desconocimiento a la persona tanto como se escribe su nombre asi como profesionalmente.
   Creo que su calificacion hacia ambas personas estan fuera de lugar.
   Yo conozco a una de ellas por motivos profesionales, y puedo afirmar su moralidad en el cumplimiento de sus obligaciones, su honradez y su compromiso con los demas. Si todos juicios son igual , su credibilidad y opinion no aportan nada a esta sociedad alzireña
   Sobre la sra. Alarcon, la considero una gran profesional de los medios , hija de nuestra ciudad y esoy seguro que es una gran aportacion.
   Condisero que es motivo de felicitacion su incorporacion a nuestro Ayuntamiento. Ahora tan solo espero que apliquen su buen saber a la politica local

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here