Més de 150 persones arropen l’alcaldable d’Iniciativa per Alzira durant la presentació de la candidatura

0
448
Cerveró al front d'IPA

Més de 150 militants i simpatitzants arroparen, anit, l’alcaldable, Paco Cerveró i la candidatura que la nova formació, Iniciativa per Alzira (IPA), presentarà a les pròximes eleccions municipals en la capital de la Ribera.

Cerveró (Alzira,1973) informàtic de professió va deixer clar, durant la seua intervenció, quines són les senyes d’identitat d’IPA; «que cumplim el que prometem  i transparència i ganes de treballar».

El candidat independent va afegir que els regidors que ixquen elegits «miraran abans els interesos del poble que els del partit, la nostra prioritat sempre serà el ciutadà», va sentenciar el nou candidat a l’alcaldia d’Alzira.

En declaracions a Riberaexpress, Cerveró es mostrà molt esperançat davant els propers comicis electorals en contar amb el suport de més de 300 militants fins el punt d’estar convençut que «traurem un mínim de dos regidors».

Durant l’acte, celebrat en un conegut restaurant del polígon Tisneres, es va presentar el cartell que anunciarà el nou grup polític; «Per una bona política local, pren la iniciativa», un cartell fet per Alba Benedito que va rebre un ordinador portàtil, com a premi, de mans del alcaldable d’Iniciativa per Alzira.

La candidatura, que encapçala Paco Cerveró, està integrada per; Manuel Grau, David Balaguer, Irene Aledo, Cristina Oviedo, Juan Gómez, Pedro Bustos, Sandra Rosell, Silvia Garés, José Vicente Vicedo, Mario Martin, Miguel Pardo, Sofia González, Sandra Sales, Pere Pérez, Javier Parra, Pascual Martí, Sandra Nador, Sonia Cortés, José Fernando Rodríguez i Ximo Candel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here