L’Alcúdia celebra dissabte el III Marató de la Sang

0
686
Marató de la sang
Este dissabte 2 d’abril el Centre Enric Valor de l’Alcúdia acollirà les unitats mòbils del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, que ha organitzat una jornada de donació extraordinària amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia i la Junta Local de l’Associació espanyola de Lluita contra el Càncer (AECC).

 

La marató tindrà lloc en el rebedor de l’Escola d’Adults en horari de 9.30 del matí a 2 del migdia i de 5 a 8.30 de la vesprada. Esta cita solidària es realitza per tercer any consecutiu amb un bon historial de xifres: entre 250 i 300 alcudians participaren en les anteriors convocatòries.

El Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana només organitza maratons en localitats de més de 20.000 habitants, sent l’Alcúdia una excepció per la seua capacitat de convocatòria: durant l’any 2010 es produïren 698 donacions, un dels índexs més elevats de la comarca de la Ribera i el més alt d’entre les poblacions del mateix tamany.

A la satisfacció de donar vida es pot sumar, a més, la de ser agraciat amb algun dels premis del sorteig que ha organitzat la Junta local de l’AECC amb regals donats per diversos comerços, entitats i associacions locals. Videojocs, electrodomèstics, peces d’art i samarretes esportives que se sortejaran el proper dilluns 4 d’abril entre els donants que acudisquen este dissabte i òmpliguen la papereta per a participar en el sorteig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here