El trinquet d’Alzira es va inaugurar el passat diumenge sense estar completament acabat

0
420

Les imatges captades este migdia per Riberaexpress ho diuen tot, el trinquet d’Alzira, el més gran de la Comunitat Valenciana, va ser inaugurat diumenge passat sense estar completament acabat. Dos operaris, des de d’alta d’una altíssima grúa, completaven la cornisa de les magnes intal.lacions.

Això sí no es va assabentar quasi ningú; ni les autoritats, ni els jugadors llegendaris que feren la partida inaugural i molt menys els 1.300 convidats a l’event que abarrotaren els seients.

El treball a destall que tingueren que fer els empleats durant la última setmana -amb horaris de matí, vesprada i nit- no va ser suficient perquè l’obra estiguera arredonida. Tot i aixó el més important es que el trinquet ja funciona i que va ser possible inaugurar-lo abans que la nova Llei Electoral ho impossibilitara.

El trinquet d'Alzira este migdia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here