Alberic acull el I Festival Comarcal de Bandes amb la participació de 16 Societats Musicals

0
387

Alberic es convertix en la capital de la música de la Ribera, amb la celebració este cap de setmana i al següent, del I Festival de Bandes de la Ribera Alta. La Societat Unió Musical d’Alberic es la encarregada d’organitzar, junt a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alberic i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), el PRIMER FESTIVAL COMARCAL DE BANDES DE MÚSICA DE LA RIBERA ALTA – FSMCV.

Aquest esdeveniments ajuntarà a 16 bandes de música de la comarca musical de la Ribera Alta, amb més de 1.000 musics en
total, durant 3 dies a la població d’Alberic. Els actes consistiran en una xicoteta desfilada de les Bandes de Música participants, fins al Teatre Liceu (C/ Sant Llorenç, 29), on cada banda actuarà a un xicotet concert. Aquestes jornades musicals tindran lloc el dissabte 2
d’abril, a partir de les 16:30 h., diumenge 3 d’Abril a partir de les 10:30 h., i dissabte 9 d’abril a partir de les 16:30 h.

Les Societats Musicals participants seran:
Dissabte 2: Agrupació Musical Enovense,  Ateneu Musical de Rafelguaraf, Societat Unió Musical de Benimodo Societat Artístic Musical d’Alcàntera de Xúquer, Unió Musical La Pobla Llarga.

Diumenge 3: Societat Musical d’Algemesí,  Associació Musical La Filharmònica Alcudiana, Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xúquer, Unió Musical de Carlet, Agrupació Musical l’Artística de Carlet.

Dissabte 9: Agrupació Musical Cultural Sant Joanet, Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, Societat Artístic Musical d’Alginet, Societat Artístic Musical de Benifaió, Societat Musical, Lira Castellonera i la Societat Unió Musical d’Alberic.

Per tant, els amants de la música tenen un bon espectacle musical a Alberic durant les tres jornades d’aquesta activitat comarcal, i al qual estan tots convidats.

Unió Musical d'Alberic al Certàmen de València /X. Pérez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here