Aspar i Campos donen les seues col.leccions de motos i bólids per al futur Museu del Motor i el Circuit de Velocitat d’Alzira

2
496

Bòlids que formaran part del Museu de Motor
Col.leció d'Aspar per al museu

La futura Ciutat del Motor, que ocuparà una superfície de 100.000 m2 en uns terrenys cedits per l’Ajuntament d’Alzira, albergarà un museu amb la col.lecció de motos, cotxes i trofeus que donaran els actuals empresaris i reconeguts esportistes locals, Jordi Martínez Aspar i Adrià Campos. Un museu que estarà obert als més  importants pilots valencians i espanyols de tots els temps.  En eixa ciutat es farà un circuit de velocitat per formar les joves promeses valencianes del motor i contarà a més amb un parc de diversió i una escola de seguretat vial.

L’alcaldessa, Elena Bastidas ha signat este matí un protocol d’intencions amb Campos i Aspar on contempla la inversió pública i privada en este complexe cultural, lúdic i formatiu.

Aspar donarà una col.lecció formada per 24 motos, 104 trofeus, i un montó de monos i cascs, mentre Campos aportarà un conjunt de 16 bòlids, a més de motors altres peces i trofeus. El ex-corredor d’automovilisme ha argumentat la ubicació en Alzira de la Ciutat del Motor, en lloc del circuit Ricardo Tormo de Xest en que «als anys 70 va nàixer, a la nostra ciutat i altres pobles de la comarca, l’embrió del motociclisme i de l’automovilisme en Espanya».

L’extetracampió mundial de motociclisme anuncià la inclusió d’un circuit en el projecte, reservat per a kartings i minimotos «on puguen iniciar-se en la competició divertint-se els joves de 10,12 ó 14 anys».

Mentre Basstidas no va concretar ni la ubicació ni el termini per obrir la nova ciutat motorista, encara que anuncià els contacte amb la consellería de Territori per «requalificar els terrenys ia ser declarada àrea prioritària».

Campos i Aspar barallen la posibilidad de cobrir la forta inversió amb capital privat o bé «involucrar a la gent necessària perque el projecte puga convertir-se en realitat».

L’anunci d’este important projecte s’ha fet en la nova Sala de Premsa que Bastidas ha inaugurat, previament, a la signatura del protocol, amb la presència de nombrosos mitjans de comunicació.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Pero bueno estos dos haciendole la campaña a Bastidas. Un protocolo de intenciones en plena campaña electoral.
    Que nos digan cuanto dinero nos va a costar a los Alzireños este capricho. Bastidas lo que tienes que hacer es procurar que vengan las empresas a nuestro pueblo sin necesidad de ceder nuestros terrenos como en el caso de Decatlhon que se ha ido a carcagente comprando ellos los terrenos y ofreciendo 120 puestos de trabajo para sus vecinos.Eso es hacer bien las cosas y no lo que haces tu. BASTIDAS DIMITE

  2. ¿de verdad? igual quel el futuro museo del cine, o la pista de cars mas grande de europa.
    como se les llena la boca de mentiras cuando llegan elecciones, no sera mejor hacer unas buenas instalaciones socio-culturales para toda clase de actos de Alzira, o un recinto musical, para aumentar la sociedad musical, con un buen sitio para ensallar.
    que el señor nos pille confesados si buelven a ganar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here