Emprenedors de la comarca constituiran un For per intercanviar experiències i buscar solucions a la crisi

0
407
Empresaris durant un acte de la Setmana Econòmica

Més que la fe, és la interminable crisi econòmica la que mou muntanyes i així el pròxim dilluns naixerà a la Ribera un For constituït per emprenedors, inversors, joves talents i empresaris amb l’objectiu immediat “d’intercanviar idees i experiències per afrontar la crisi” segons han revelat el seus promotors a Riberaexpress.

Este grup d’emprenedors diuen que “no podem quedar-mos amb els braços creuats, hem de buscar solucions de manera conjunta perque junts serà més fácil trobar-les”

A este for estan convidats “empresaris, emprenedors, professionals, tècnis i gent jove amb idees i iniciatives innovadores”, en trobar-se molts d’ells “desemparats” en estos moments tan complicats per a l’economia.

Segons advertixen els impulsors d’esta iniciativa «ningú vindrà a ajudar-mos, només junts podrem eixir de la crisi, perque ó ens unim i generem sinèrgies conjuntes i noves idees de negoci o caurem quasi tots».

La primera cita tindrà lloc a les 7 de la vesprada del pròxim dilluns, dia 28, al Saló Àrab de La Gallera en Alzira. Els promotors pretenen que d’este primer contacte “es constituixca un grup de treball que prenga decissions sobre les línies de treball que s’acorden”.

Els impulsors del for pretenen que acodeixquen a la convocatòria  tots els emprenedors ó empresari que estiguen patint les consequències. I advertixen que » sols la unió de tots ens ajudarà a tornar-mos la il.lusió perduda i sobre tot a descobrir nous camins empresarials».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here