El temporal de llevant deixa 83 litres a Carcaixent, més de 40 a Alzira i Algemesí, 34 litres a l’Alcúdia i vent superior als 50 km/h

0
598
Barranc de Barxeta esta vesprada en Cogullada

El barranc de Barxeta s’ha omplit quasi de gom a gom esta vesprada -sobre tot al seu pas per Cogullada- davant els 83 litres de pluja caiguts  a Carcaixent que ha superat amplament els 47 litres contabilitzats a Alzira, els 45 d’Algemesí i els 34 litres registrats a l’Alcúdia, segons ha facilitat a Riberaexpress, el meteoròleg Jovi Esteve.

En el cas d’Alzira mentre l’estació meteorològica situada a l’Ajuntament havia medit 47 litre per metre 2 , la de la Cooperativa Alzicoop recollia 70 litres per metre 2.

També ha sigut significativa la força del vent, un llevant que a ràfegues ha bufat entre 50 i 60 km per hora.

Els ruixats continuaran esta vesprada i demà pel matí, sobre tot, mentre que seran esporàdics en la vesprada del dijous. I per al divendres Jovi Esteve assegura que «vorem les primeres ullades de sol» tot i que encara pot registrar-se «alguna puja amb caracter lleu».

Els pronòstics son prou més optimistes de cara al cap de setmana, sobre tot per al dissabte, amb un diumenge més incert. Les temperatures màximes que apenes han arribat als 14º s’aproparan als 20º el pròxim cap de setmana.

Segons el meteoróleg d’Algemesí, a la Ribera «hem patit l’hivern més sec dels últims 16 anys i el mes de març «més humit dels darrers 60 anys».

D. Bataller/P. Caballero/ P. Roig/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here