La UD Alzira ha comés les mateixes errades que fa dos temporades

0
379
Pepe Bosch

El que mal comença, mal acaba  i la UD Alzira ha repetit, de nou, les mateixes errades que fa dos anys desprès de pujar a la Segona Divisió B. En aquella ocasió va demantellar el planter i cos tècnic i estigué tota la temporada mal classificat fins que es va consumar el descens. Una línia que està seguint en la present temporada i que porta el mateix camí, el de la Tercera Divisió.

Enguany, tampoc s’ha encertat en la contractació de nous jugadors en el mercat d’hivern; es fitxaren sis futbolistes i cap d’ells amb el perfil que li feia falta a l’equip. Un fet incomprensible, donat que tant la directiva, equip tècnic i fins i tot els propis jugadors eren coneixidors  que feien falta davanters en lloc de centrecampistes i defenses. A més el deute va acumulant-se i ja vorem el que suma al final de la temporada i si pot fer front al mateix.
En canvi l’Ontinyent sí que ha encertat amb les recents contratactacions que li han donat altre aire a l’equip després que els de la Vall d’Albaida vegueren asomar les orelles al llop.
En la pròxima jornada la UD Alzira viaja a un camp molt complicat, com el de Castàlia, per enfrontar-se al CD Castelló.
Vicent Cucarella

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here