Els alzirenys disposaran de connexió a Internet per només 11 euros al mes a partir de l’estiu

1
460
L'alcaldesa davat del seu ordinador

No tots són males notícies per a la brutal crisi econòmica que està patint el país i la Comunitat. A partir d’este estiu, els veïns d’Alzira i altres sis municipis tindran un servici d’accés a Interet wi-fi per tan sols 11 euros al mes en la connexión bàsica (1MB). Açò ha sigut possible gràcies a un programa que ha posat en marxa la Diputació de València i que fins al 2013 arrivarà als 265 municipis de la província amb un cost total de 14 milions d’euros.

El saló de plens de l’Ajuntament d’Alzira va ser l’escenari on l’alcaldessa Elena Bastidas, el diputat de Modernització, José Manuel Haro i el gerent de la UTE Indra-Cesser, Juan Carlos Cervera, van presentar este més que interessant projecte que també beneficiarà a tots els ajuntaments de València. A més els veïns d’Alzira començaran a rebre informació d’esta oferta a partir de poques setmanes perquè puguen realitzar la preinscripció.

D’esta manera, el veí que trie este operador per a rebre servicis de banda ampla tindrà accés a les tarifes següents:

Servicis proposats Cost
Manteniment Ample de banda
Bàsic 11 €/mes 1 Mpbs/ 300 Kbps
Estàndard 14 €/mes 3 Mbps/ 900 Kbps
Avançat 17 €/mes 6 Mbps/ 1,8 Mbps
Plus 20 €/mes 12 Mbps/ 3,6 Mbps.

A més, els ajuntaments de la província s’estalviaran una gran quantitat de diners, ja que tots els municipis tindran, per exemple, un mateix sistema informàtic en comptabilitat, podran controlar el tràfic de la ciutat, i un ampli ventall de possibilitats que oferix la xarxa, com la televisió municipal per Internet.

L’alcaldessa Elena Bastidas es va mostrar molt satisfeta per la implantació d’este projecte ja que Alzira «es posarà a l’avantguarda tecnològica de qualsevol ciutat europea», algo que va ratificar el diputat José Manuel Haro qui inclús va arribar a comparar les possibilitats d’este projecte amb el que tenen les capitals millors dotades del món.

1 Comentario

  1. EN CARLET ES GRATUIT…!!!!!! AHIR VA EIXIR EN ANTENA 3. I, AÇÍ QUE PASA? QUE TENIN LES BUXAQUETES PLENES…??? SI SE MULLEN QUE HO FASEN BÉ … GRATISSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA HOME VA…11 EUROS I FALLARÁ MES QUE UNA ESCOPETA DE FIRA… GRATISSSSSSSSSSSSSSS. I SI FALLA…NO PASA RES…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here