Un cartell amb jugadors llegendaris del trinquet obrirà diumenge el Palau de la Pilota d’Alzira

0
469

Jugadors de llegenda del món del trinquet com Genovés I, Sarasol I, Fredi i Vicent disputaran, el pròxim diumenge, la partida inaugural del nou recinte d’Alzira amb capacitat per albergar uns 1.500 espectadors.

Altres jugadors llegendaris tampoc faltaran a la cita inaugural del nou Palau de la Pilota Valenciana, com Juliet, Rovell, Xatet de Carlet, Vinyes, Enriquito d’Alzira, Ferrer II, Xatet de Museros, Malonda I i II, Leandro i Sanchis entre d’altres.

El Club de Pilota d’Alzira ha programat un total de sis partides, de les que tres es disputaran pel matí, tot seguit de l’acte protocolari d’inauguració, previst per a les 10 del matí, i altres tres partides per la vesprada.

Després dels jugadors llegendaris saltaran al trinquet els millors jugadors de l’actualitat, un cartell de luxe composat per Àlvaro, Miguel, Dani, Fèlix i Genovés II.

Cap al final del matí jugaran la millor partida de Raspall possible, trinqueters del prestigi de Waldo, Moro, Loripi, Coeter II i Alberto.

I a partir de les 5 de la vesprada es disputaran tres grands partides de Raspall, en les que l’equip, Alzibet Femení, estrenarà la nova canxa davant les fèmines de Beniparrell.

Tancarà estta data històrica per a la pilota valenciana d’Alzira el primer equip local que s’enfrontarà al Bicorp.

El nou trinquet d’Alzira conta amb un aforament estimat per a 1.300 espectadors en partides d’Escala i Corda i per a 1.550 assistents en partides de Raspall.

Les seues mesures de 57,96 metres de llarg per 9,8 metres d’amplària i 14 metres d’alçada «garantixen una perfecta distribució per al joc», segons Eduard López-Pintor, president del Club de Pilota Alzira. López-Pintor ha afegit que el d’Alzira «serà el trinquet referència de la nostra comarca i, a bon segur, el millor de tota la geografia valenciana».

Nou trinquet d'Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here