La Fira de l’Estudiant d’Alzira comença amb l’objetiu d’orientar a la joventut

0
377

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Joventut, ha organitzat, un any més, la Fira de l’Estudiant que se celebra en el Gran Teatre des d’avui fins al 25 de març. En estes jornades d’informació a l’estudiant, els jóvens poden trobar tota la informació que necessiten per a decidir el seu futur acadèmic i professional.

 Així, el Consistori en col·laboració amb el Grup Tot, posa a l’abast dels estudiants un dels projectes més importants en matèria educativa, la Fira de l’Estudiant que presenta enguany moltes novetats. Un espai dinàmic i accessible on s’han posat tots els mitjans tècnics i professionals possibles per a oferir, d’una manera distesa i lúdica, activitats que ajuden a desenvolupar l’autoconeixement, informar sobre les diferents opcions educatives i professionals, familiaritzar-se amb el món laboral i prendre les pròpies decisions d’acord amb els interessos i motivacions de cadascú. En esta fira hi haurà diferents espais com “La cuina de l’orientador”, amb el sistema educatiu com a teló de fons, en el que es proposa una divertida dinàmica basada en un joc de preguntes i respostes on cada equip haurà d’anar completant el seu rebost amb aquells coneixements necessaris sobre totes les alternatives formatiu- professionals actuals. L’espai “Tupregunt.es” albergarà dos grans punts d’informació (AIXÒ, Batxillerat i Cicles Formatius- Universitat, Enseñaza de Règim Especial i Món Laboral), on les orientadores s’encarregaran d’atendre les preguntes dels participants, resoldre dubtes, reforçar en la confecció d’itineraris, guiar en la busca d’informació, etc.

L’última de les activitats és la denominada “Espai en colors”, dirigida per un professional de l’orientació, tractarà de crear un espai distés i relaxat per a estudiar en profunditat, en un gran grup i amb la participació activa dels alumnes, el concepte d’emprendedurismo adaptat a la vida quotidiana, la carrera professional i el món laboral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here