L’Ajuntament de l’Alcúdia beca els alumnes de Grau Elemental de Música

0
661

L’alcalde, Robert Martínez, el regidor de Cultura, Francesc Martínez, van lliurar els xecs als pares dels vora 70 alumnes de Grau Elemental en un acte que tingué lloc passat dimecres  a les 8 de la nit a la Casa de la Música de l’Alcúdia, al qual, a més de pares i alumnes, van estar presents el president del centre, Robert Ferrando i la presidenta de l’AMPA, Eva Sanz.

Segons va explicar l’alcalde, “novament l’Ajuntament està utilitzant els seus recursos per a atendre les necessitats dels alumnes alcudians, en este cas els músics, que una vegada més són víctima de la nefasta política educativa del Govern valencià”. La Generalitat va deixar d’atorgar beques als alumnes de Grau Elemental de música en 2009. Des d’aleshores, i en resposta a les demandes dels pares del Centre Professional de Música, l’Ajuntament de l’Alcúdia se’n fa càrrec per tal d’assegurar la continuïtat de l’ensenyament musical al municipi.

Pròximament s’entregaran les ajudes als músics – becaris

Per altra banda, el proper mes d’abril es faran efectives també les beques que l’Ajuntament de l’Alcúdia concedeix als “músics becaris”, és a dir, als xics i xiques que entren per primera vegada a la Banda Simfònica i, al mateix temps, continuen els seus estudis de música. Estes beques estan condicionades a la superació del curs lectiu i a l’assistència d’almenys el 70% dels assajos de la banda. Les ajudes condecides als músics becaris són d’al voltant de 500 € per músic.

El pressupost consignat per ambdues modalitats de beques per l’Ajuntament de l’Alcúdia és de 10.000 €.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here