Les falles d’enguany ja son història en devorar esta nit el foc un centenar de monuments entre Alzira i d’altres pobles de la Ribera

0
459

Les falles d’enguany han passat a la història com una de les més multitudinàries en coincidir en cap de setmana i en fer bon oratge durant les dos últimes jornades festives.

Al voltant de 120 monuments han sigut devorats per les flames al llarg de tota la Ribera, on prou d’un centenar de bombers han vigilat de prop la seua cremà.

A Alzira han participat un grup de «vigilants del foc» com a Itàlia anomenen els bombers que s’econtren fent pràctiques a esta comarca, a més de membres que pertanyen a parcs de comarques veïnes.

La cremà va començar al voltant de les 10 de la nit, essent les falles de Sants Patrons, Colmenar i Pere Esplugues entre les més matineres en ser consumides pel foc.

Les falleres majors, Andrea Palau i Esther arroparen a Laura Merino i Lola Martínez en la cremà de la Plaça Major, que aconseguí l’honor de ser escollit pel jurat com el millor monument d’Alzira. Amb elles i les seues respectives corts d’honor presenciaren la cremà l’alcaldessa, Elena Bastidas, el regidor de Festes, Rafael Fita i el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz. Per cert que Andrea va tindre que consolar a Laura, perque a la fallera major de la Plaça, li s’escaparen algunes llagrimetes. La cremà va ser transmessa en directe per Canal 9 que entrevistà a peu de falla a la primera autoritat local i a la Reina de les festes d’Alzira.

Cremà de la falla Plaça Major

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here