El Bloc de Carcaixent demana la paralització de la revista «Gent» per «despilfarro» de 6.000 euros

1
532
Paco Salom

El Bloc de Carcaixent ha denunciat que l’equip de govern del PP s’ha gastat 6.000 euros en la revista «Gent»   amb «l’únic objectiu de fer-se propaganda i criticar els grups de l’oposició» i per això demana la seua paralització. En 2009, a causa de la difícil situació financera municipal, es va decidir deixar de publicar la revista. Per al Bloc aquella va ser una decisió encertada en tant que permetia estalviar recursos en uns moments molt difícils.

Ara, en 2011, amb una situació econòmica municipal igual o més greu que la de 2009, el PP reprén la publicació, i dedica la major part de les seues pàgines a magnificar la gestió del PP, en especial de la sra. Botella, i «a criticar els grups de l’oposició».

A destacar l’entrevista per parlar dels 12 anys de Lola Botella al front de l’Ajuntament, ara a dos mesos de les eleccions, en què l’alcaldessa contesta les crítiques fetes en els últims mesos pel Bloc: la falta d’ajudes a les famílies, l’endeutament municipal, l’abús en els sous que cobren alguns regidors, o el seu vot en contra com a diputada en les Corts Valencianes a les esmenes presentades pel Bloc al pressupost de la Generalitat (obres contra inundacions en Cogullada, segon centre de salut i connexió amb l’autovia).

1 Comentario

  1. necesito localizar la revista gent donde la sra. alcaldesa publicaba que el edificio de telefonica se iba a quitar. tengo especial interes en conseguir ese articulo.
    edifcio telefonica en la Avda. Joan XXIII, 24
    gracias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here